Όσα πρέπει να ξέρετε για το Στοίχημαν Fantasy

istoixima.gr
10 Νοεμβρίου, 2023
807 Προβολές
Η σελίδα των τουρνουά στοίχημαν fantasy με τις επιλογές της αντίστοιχης περιόδους

To fantasy είναι ένα πεδίο, που κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς σε όλο το διαδικτυακό κόσμο. Η Στοίχημαν δείχνει ότι ακολουθεί τις εξελίξεις και γι αυτό διαθέτει μια κορυφαία ενότητα Στοίχημαν fantasy.

Το Στοίχημαν Fantasy είναι ένα παιχνίδι διαφορετικής φιλοσοφίας, καθώς χρειάζεται γνώση όχι μόνο για τις ομάδες στο σύνολο αλλά και τους παίκτες ξεχωριστά.

Για να μεταβείτε στην ενότητα του fantasy, θα πρέπει απλά να επιλέξετε την αντίστοιχη καρτέλα από την αρχική σελίδα της Στοίχημαν.

Πώς Παίζεται το Στοίχημαν Fantasy

Πριν επιλέξετε κάποιο τουρνουά fantasy, καλό θα ήταν να διαβάσετε τους κανόνες αναλυτικά. Ειδικά, αν δεν είστε εξοικειωμένος γενικά με παιχνίδια τέτοιας λογικής. Σε κάθε fantasy, έχετε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ για να επιλέξετε πραγματικούς παίκτες. Ανάλογα την απόδοση των παικτών στους αγώνες τους, κερδίζετε πόντους.

Στο fantasy δεν ανταγωνίζεστε την στοιχηματική πλατφόρμα, αλλά άλλους παίκτες οι οποίοι έχουν δημιουργήσει τις ομάδες του με τους ίδιους όρους, που διέπουν και την δική σας ομάδα.

Όσο περισσότεροι παίκτες συμμετέχουν σε ένα τουρνουά, τόσο αυξάνονται τα χρηματικά έπαθλα που λαμβάνουν οι νικητές. Η Στοίχημαν υποστηρίζει τουρνουά, όπου συμμετέχουν παίκτες από διαφορετικές πλατφόρμες, αλλά διαθέτει και αποκλειστικά τουρνουά. Για να επιλέξετε κάποιο τουρνουά, θα πρέπει να μεταβείτε στην καρτέλα του τουρνουά και να επιλέξετε συμμετοχή.

Πάνω από τη συμμετοχή, αναγράφεται το κόστος του κάθε τουρνουά αλλά και το συνολικό έπαθλο. Μπορείτε φυσικά να πραγματοποιήσετε ανάληψη άμεσα για τα κέρδη από τουρνουά fantasy.

Παράδειγμα από τη διαχείριση ομάδας σε τουρνουά στοίχημαν fantasy

Στοίχημαν fantasy euroleague τουρνουά

Είδη Τουρνουά στο Fantasy της Στοίχημαν

Στη Στοίχημαν μπορείτε να βρείτε πολλά τουρνουά fantasy για διάφορες αθλητικές διοργανώσεις. Ποδόσφαιρο και μπάσκετ, προφανώς έχουν την μερίδα του λέοντος στις επιλογές. Υπάρχουν τουρνουά που διαρκούν ολόκληρη την αγωνιστική σεζόν, αλλά και τουρνουά μικρότερης διάρκειας. Τα μικρά τουρνουά αφορούν κάποιες αγωνιστικές ή ακόμα και ένα συγκεκριμένο ματς.

Ένας ακόμα διαχωρισμός είναι ανάμεσα σε τουρνουά που έχουν κόστος συμμετοχής και τουρνουά τα οποία είναι δωρεάν. Τα δωρεάν τουρνουά fantasy αποτελούν ιδανική ευκαιρία για παίκτες χωρίς εμπειρία καθώς έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ικανότητές χωρίς να ξοδέψουν χρήματα.

Τα τουρνουά με κόστος συμμετοχής ενδέχεται να έχουν διαβαθμίσεις. Υπάρχουν δηλαδή διαφορετικά κόστη συμμετοχής, για το ίδιο τουρνουά, με έπαθλο αντίστοιχης αξίας. Μικρότερο κόστος οδηγεί σε μικρότερο έπαθλο, όπως είναι λογικό.

Η αρχική σελίδα της στοίχημαν

Αρχική σελίδα στοίχημαν

Πλεονεκτήματα Στοίχημαν Fantasy

Τα παιχνίδια fantasy αποτελούν μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για τους παίκτες, καθώς διαφέρουν από τον παραδοσιακό στοιχηματισμό. Είναι ένα παιχνίδι, που βασίζεται στο συνδυασμό στρατηγικής, πληροφόρησης αλλά και τύχης.

Η τύχη δεν περνάει από τα χέρια των παικτών, αλλά η στρατηγική και η πληροφόρηση είναι κάτι που βελτιώνεται με την εμπειρία. Αν επενδύσετε χρόνο, θα βελτιωθείτε ραγδαία.

Ακόμα ένα πλεονέκτημα είναι ότι οι παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους, χωρίς να υπάρχουν μεσάζοντες. Η Στοίχημαν απλά παρέχει τους κανόνες και την πλατφόρμα. Με μικρό κόστος οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν μεγάλα έπαθλα, στα τουρνουά που διαρκούν ολόκληρη τη σεζόν. Είναι διαθέσιμο και μέσω του Στοίχημαν app.

Επίσης, οι παίκτες μπορούν να δουν τις ομάδες των αντιπάλων τους και να καταστρώσουν αντίστοιχα τα πλάνα τους. Είναι ένα παιχνίδι υπομονής, ειδικά τα τουρνουά μεγάλης διάρκειας, οπότε αν δεν τα παρατήσετε μπορείτε να διεκδικήσετε έπαθλα μέχρι το τέλος.

Αρκετοί παίκτες τα παρατάνε μετά από ένα κακό ξεκίνημα και αυτό δίνει την ευκαιρία στους πιο σοβαρούς παίκτες να ανέβουν εύκολα πολλές θέσεις.

 

Συγγραφέας istoixima.gr