Πώς κάνω ανάληψη Στοίχημαν

istoixima.gr
10 Νοεμβρίου, 2023
597 Προβολές
Στην καρτέλα ανάληψη, βλέπουμε τις διαθέσιμες επιλογές. Τραπεζική μεταφορά, τραπεζικό έμβασμα

Το κομμάτι των αναλήψεων είναι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη, στο διαδικτυακό παιχνίδι. Η Στοίχημαν παρέχει ένα σύστημα αναλήψεων, γρήγορο και αξιόπιστο,  που αναβαθμίζεται συνεχώς.  Στόχος κάθε παίκτη είναι να μπορεί να βγάλει τα χρήματά του άμεσα και χωρίς περίπλοκες διαδικασίες. Η ανάληψη Στοίχημαν συνδυάζει αυτά τα στοιχεία.

Προτού πραγματοποιήσετε εγγραφή στη Στοίχημαν ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό πάροχο, θα πρέπει να έχετε ελέγξει αν το σύστημα αναλήψεων σας εξυπηρετεί.

Ανάληψη Στοίχημαν – Η Διαδικασία

Η διαδικασία της ανάληψης Στοίχημαν είναι εύκολη μεν, αλλά σαφώς πιο περίπλοκη από την κατάθεση Στοίχημαν. Ενώ μπορείτε να δείτε την επιλογή της κατάθεσης οποιαδήποτε στιγμή στην αρχική σελίδα, για την ανάληψη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Την πρώτη φορά ίσως χρειαστείτε κάποια κλικ παραπάνω, αλλά στη συνέχεια η διαδικασία θα γίνεται αυτοματοποιημένα.

Αρχικά θα πρέπει να μεταβείτε στο λογαριασμό σας. Αυτό γίνεται επιλέγοντας το βέλακι ή τα χρήματα δίπλα στην κατάθεση και στη συνέχεια το κουμπί “Ο λογαριασμός μου”. Θα μεταφερθείτε σε νέο περιβάλλον, όπου θα πρέπει να επιλέξετε “κινήσεις” και στη συνέχεια, “ανάληψη”.

Μόλις πατήσετε την ανάληψη Στοίχημαν, θα εμφανιστούν μπροστά σας οι διαθέσιμες επιλογές για το λογαριασμό σας. Προσοχή, αυτές οι επιλογές δεν είναι όλες οι επιλογές που διαθέτει η Στοίχημαν, αλλά οι επιλογές που είναι συμβατές με τον τελευταίο τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήσατε κατάθεση.

Επιλέγετε τον τρόπο που προτιμάτε, συμπληρώνετε το ποσό της ανάληψης και επιλέγετε ανάληψη για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Μέσα σε κάθε μέθοδο αναγράφονται πληροφορίες σχετικά με τα όρια και τον εκτιμώμενο χρόνο ολοκλήρωσης της συναλλαγής.

Ανοιχτή η καρτέλα "κινήσεις" του λογαριασμού στοίχημαν

Η καρτέλα των κινήσεων ανοιχτή στην ανάληψη στοίχημαν

Τρόποι Ανάληψης στοίχημαν

Η Στοίχημαν υποστηρίζει αρκετές μεθόδους αναλήψεων προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των παικτών. Λεφτά που έχετε κερδίσει από το αθλητικό στοίχημα ή το καζίνο, μπορείτε να τα βγάλετε εκτός Στοίχημαν. Ο χρόνος υλοποίησης και τα χρηματικά όρια διαφέρουν ανάλογα την μέθοδο που θα επιλέξετε. Πάμε να δούμε τους τρόπους ανάληψης Στοίχημαν:

  • Τραπεζική πληρωμή: Πληρωμή σε ελληνικές τράπεζες, η οποία συνήθως ολοκληρώνεται εντός μίας εργάσιμης ημέρας.
  • Τραπεζικό έμβασμα: Μεταφορά σε τράπεζα εξωτερικού με το IBAN του λογαριασμού. Ολοκληρώνεται εντός μίας έως τριών εργάσιμων ημερών
  • Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Άμεσος τρόπος συναλλαγής, καθώς μπορείτε να μεταφέρετε σε κάρτες Mastercard ή Visa, μεγάλα ποσά με μία κίνηση
  • Skrill: Ηλεκτρονικό πορτοφόλι, με μεγάλο όριο ανάληψης και γρήγορη εκτέλεση
  • Neteller: Παρόμοια διαδικασία με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Skrill
  • Viva Wallet: Γρήγορη εκτέλεση χωρίς προμήθειες και ιδιαίτερα χρήσιμος για μικρά ποσά
Η επιλογή για ακύρωση ανάληψης στοίχημαν

Ακύρωση ανάληψης στοίχημαν

Μπορώ Να Κάνω Ακύρωση Ανάληψης Στη Στοίχημαν;

Για να πραγματοποιήσετε ανάληψη Στοίχημαν, θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει και τη διαδικασία ταυτοποίησης. Αν βέβαια πραγματοποιήσετε ανάληψη, αλλά η συναλλαγή δεν έχει ολοκληρωθεί, μπορείτε να ακυρώσετε την ανάληψη και να επιστρέψουν τα χρήματα στο Στοίχημαν λογαριασμό σας.

Η διαδικασία γίνεται γρήγορα από την καρτέλα “κινήσεις” που θα βρείτε στο λογαριασμό σας. Επιλέγετε “ακύρωση ανάληψης” και αν υπάρχουν συναλλαγές σε εκκρεμότητα, μπορείτε να τις ακυρώσετε και τα χρήματα θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας. Αν δεν εμφανίζονται τα χρήματα κατευθείαν, πραγματοποιήστε μια ανανέωση της ιστοσελίδας ή επανασυνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Αν παρόλα αυτά, συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Στοίχημαν επικοινωνία οποιαδήποτε ώρα της ημέρας με κάποιον εκπρόσωπο της Στοίχημαν μέσω της ζωντανής συνομιλίας.

 

Συγγραφέας istoixima.gr