Το Στοίχημαν τένις και οι επιλογές του

istoixima.gr
10 Νοεμβρίου, 2023
315 Προβολές
Η αρχική εικόνα της κατηγορίας στοίχημαν τένις

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα ασχολούνται με το Στοίχημαν τένις. Στην άνοδο της δημοφιλίας του αθλήματος, έχει παίξει σίγουρα σημαντικό ρόλο η πορεία των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη.

Η Στοίχημαν δεν θα μπορούσε να παραμείνει αμέτοχη σε αυτήν την άνοδο. Γι αυτό, δίνει μεγάλη έμφαση στο Στοίχημαν τένις, με συνεχείς αναβαθμίσεις και πληθώρα επιλογών.

Το τένις είναι το τρίτο δημοφιλέστερο άθλημα της Στοίχημαν, μετά από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, προφανώς. Στο Στοίχημαν τένις, θα βρείτε τις κορυφαίες διοργανώσεις του κόσμου αλλά και μικρότερα τουρνουά.

Επιλογές Στο Στοίχημαν Τένις

Ένα από τα βασικά κριτήρια στοιχηματισμού για τους παίκτες είναι η ποικιλία επιλογών. Στο Στοίχημαν τένις, ακόμα και οι πιο απαιτητικοί παίκτες θα βρουν αυτό που ψάχνουν.

Το περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η Στοίχημαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στη φύση του αθλήματος. Παρακάτω, θα δούμε μερικές από τις επιλογές που προσφέρει η Στοίχημαν.

Το στοίχημαν τένις live

Βασικές Επιλογές Τένις Από Τη Στοίχημαν

Οι βασικές επιλογές περιλαμβάνουν το νικητή, το σύνολο games, το σύνολο σετ και κάποια χάντικαπ. Αποτελούν τον πυρήνα των επιλογών και συστείνονται για παίκτες οι οποίοι δεν έχουν ιδιαίτερη εμπειρία με το συγκεκριμένο άθλημα.

Αγορές set/games στο Τένις της Στοίχημαν

Πρόκειται για αγορές που αφορούν τα games και τα sets και διαφέρουν ανάλογα τον αγώνα. Στους σημαντικότερους αγώνες θα βρείτε πολλές επιλογές για νικητή game, set αλλά και πρώτο παίκτη που θα φτάσει σε 3 games ή νικητή συγκεκριμένου πόντου.

Πρόκειται για επιλογές οι οποίες χρειάζονται ψυχραιμία, ειδικά στο live, όπου τα δεδομένα αλλάζουν ταχύτατα.

Ειδικές Επιλογές από τη Στοίχημαν

Οι ειδικές επιλογές είναι αυτές που απογειώνουν το Στοίχημαν τένις. Από double fault μέχρι άσσους και από break μέχρι love games, οι επιλογές είναι απεριόριστες και προσδίδουν ακόμα ένα στοιχείο στο αγώνισμα.

Συγκεκριμένο γεγονός στο στοίχημαν τένις

Πώς Να Αξιοποιήσετε Το Στοίχημαν Τένις

Το τένις έχει κάποιες ιδιαιτερότητες τις οποίες πρέπει να γνωρίζετε για να διασκεδάσετε στο έπακρο. Δεν υπάρχει συνταγή της επιτυχίας, όπως σε κανένα στοιχηματικό γεγονός, καθώς η τύχη παίζει κυρίαρχο ρόλο.

Μπορείτε όμως να ελέγξετε καλύτερα τα στοιχεία που περνάνε από το χέρι σας, έχοντας στρατηγική.

  • Μην παρασύρεστε από τις πολλές επιλογές: Το Στοίχημαν τένις προσφέρει πολλές επιλογές, τόσο σε διοργανώσεις όσο και σε στοιχηματικές αγορές για τον εκάστοτε αγώνα. Η πληθώρα επιλογών δεν σημαίνει ότι πρέπει να στοιχηματίσετε σε όλα τα γεγονότα. Ποντάρετε σε αποδόσεις που εξυπηρετούν τη στρατηγική σας
  • Αξιοποιήστε τα εργαλεία: Έχετε στη διάθεσή σας εργαλεία όπως το Live Streaming, μέσω του οποίου μπορείτε να σχηματίσετε ολοκληρωμένη εικόνα προτού ποντάρετε
  • Κάντε έρευνα: Υπάρχουν στοιχεία που επηρεάζουν τις αποδόσεις και την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα. Ψάξτε τραυματισμούς, φόρμα και επιφάνεια του τερέν. Όσο περισσότερα στοιχεία έχετε για έναν αγώνα, τόσο πιο πιθανό είναι να ποντάρετε με επιτυχία. Επιτυχές ποντάρισμα δεν είναι αυτό που κερδίζει πάντα, αλλά αυτό που δεν θα το μετανιώσετε σε δεύτερο χρόνο. Η έρευνα απαιτεί χρόνο αλλά μακροπρόθεσμα θα σας ωφελήσει.
  • Διασκεδάστε το: Η τοποθέτηση ενός στοιχήματος δεν θα πρέπει να αλλοιώνει τη θέαση ενός αθλήματος. Ένα ενδιαφέρον ντέρμπι δεν μπορεί να “χαλάσει” από ένα χαμένο στοίχημα. Με τις τόσες επιλογές εξάλλου, θα έχετε την ευκαιρία, σε επόμενα γεγονότα, να κερδίσετε. Από το ποδόσφαιρο μέχρι τη Στοίχημαν eurovision, το στοίχημα δεν σταματά.
Συγγραφέας istoixima.gr