Το κοινωνικό προφίλ και οι Στοίχημαν χορηγίες

istoixima.gr
10 Νοεμβρίου, 2023
367 Προβολές
Απόσπασμα από την αρχική εικόνα της στοίχημαν όπου αναγράφονται οι χορηγίες της εταιρείας

Η Στοίχημαν είναι μια εταιρεία, που δίνει μεγάλη βαρύτητα στο κοινωνικό της προφίλ. Οι Στοίχημαν χορηγίες αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Η εταιρεία υλοποιεί ένα διευρυμένο Πρόγραμμα Χορηγιών το οποίο χωρίζεται σε τρία επίπεδα. Υπάρχουν χορηγίες σε αθλητικά σωματεία, σε συγκεκριμένους αθλητές και αθλήτριες αλλά και σε ολόκληρους φορείς.

 Στοίχημαν Χορηγίες Σε Αθλητές

Η Στοίχημαν στηρίζει έμπρακτα μερικά από τα σημαντικότερα πρόσωπα του εγχώριου αθλητισμού. Οι χορηγίες αυτές είναι πολύ σημαντικές καθώς πρόκειται για αγωνίσματα τα οποία δεν διαθέτουν επαρκή χρηματοδότηση.

Υπάρχουν περιπτώσεις που η χορηγία της Στοίχημαν, επιτρέπει στους αθλητές να συμμετέχουν σε κορυφαίες διοργανώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες. Οι χορηγίες αυτές πραγματοποιούνται μέσα από το πρόγραμμα στοίχημαν Iroes.

Οι χορηγίες της Στοίχημαναφορούν περισσότερους από 20 αθλητές και αθλήτριες. Πάμε να δούμε επιγραμματικά κάποια ονόματα:

  • Λευτέρης Πετρούνιας: Ο “άρχοντας των κρίκων”, ο χρυσός Ολυμπιονίκης, ο άνθρωπος με περισσότερα από 20 μετάλλια σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις είναι ένας από τους αθλητές που χορηγεί η Στοίχημαν και μάλιστα από το 2014.
  • Κατερίνα Στεφανίδη: Ακόμα μια χρυσή Ολυμπιονίκης, η οποία έφερε στην Ελλάδα το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Έχει πετύχει σημαντικές διακρίσεις σε πρωταθλήματα ανοιχτού και κλειστού στίβου.
  • Άννα Κορακάκη: H πρώτη αθλήτρια από την Ελλάδα που κέρδισε δύο μετάλλια στην ίδια ολυμπιακή διοργάνωση. Χρυσή ολυμπιονίκης, παγκόσμια και πανευρωπαική πρωταθλήτρια και πολλά μετάλλια στις κορυφαίες διοργανώσεις. Η Στοίχημαν στηρίζει την Άννα Κορακάκη από το 2015.
  • Μίλτος Τεντόγλου: Ένας από τους κορυφαίους αθλητές στο άλμα εις μήκος, όλων των εποχών. Χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς αγώνες, παγκόσμια, πανευρωπαϊκά και diamond league. Δείχνει ότι μπορεί να κάνει ένα άλμα κοντά στο 8,7!

απόσπασμα από τις στοίχημαν χορηγίες που αφορούν αθλητές και αθλήτριες

Στοίχημαν Χορηγίες Σε Ομάδες

Η Στοίχημαν προφανώς ακολουθεί και πιο “τυπικές” μορφές χορηγίας, όπως συμβαίνει με τα αθλητικά σωματεία και τις εθνικές ομάδες. Έχει συνάψει χορηγίες με ομάδες από Ελλάδα, Κύπρο αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Χορηγίες της Στοίχημαν Στην Ελλάδα

Οι χορηγίες της Στοίχημαν στην Ελλάδα είναι πραγματικά εντυπωσιακές, καθώς στηρίζει μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας. Στο ποδόσφαιρο είναι χορηγός σε Ολυμπιακό, Π.Α.Ο.Κ και Παναθηναϊκό.

Αποτελεί επίσης μεγάλο χορηγό του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας ουσιαστικά πολλά αθλητικά τμήματα με σημαντικές διακρίσεις. Χορηγεί επίσης, τις εθνικές ομάδες Πόλο ανδρών και γυναικών.

Χορηγίες της Στοίχημαν Στην Κύπρο

Ο δεύτερος μεγάλος πόλος της Στοίχημαν είναι η Κύπρος. Αυτό φαίνεται και από το επίπεδο των χορηγιών. Η Στοίχημαν χορηγεί την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών της Κύπρου, τον Α.Π.Ο.Ε.Λ. και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Χορηγίες της Στοίχημαν Στον Υπόλοιπο Κόσμο

Οι Στοίχημαν χορηγίες επεκτείνονται και σε άλλες χώρες όπως Πορτογαλία, Ρουμανία, Τσεχία, Βραζιλία, Χιλή και Περού. Κορυφαίες ομάδες όπως η Μπενφίκα και η Πόρτο συνεργάζονται με τη Στοίχημαν.

Απόσπασμα από τις στοίχημαν χορηγίες που αφορούν ομάδες

Στοίχημαν Χορηγίες σε Αθλητικές Διοργανώσεις

Το προφίλ της Στοίχημαν επεκτείνεται σε ολόκληρες διοργανώσεις. Η Στοίχημαν αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της ελληνικής Superleague, της κορυφαίας ελληνικής διοργανώσης δηλαδή.

Μαζί με τις ομάδες, έχει προβεί σε δράσεις ενημέρωσης για διάφορα κοινωνικά θέματα. Στόχος είναι να συνεχιστεί η συνεργασία. Η Στοίχημαν χορηγεί επίσης τη Futsal Super League, το κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα futsal , με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα.

Για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα της στοίχημαν, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε Στοίχημαν είσοδο και να αναζητήσετε την ενότητα “χορηγίες”.

Συγγραφέας istoixima.gr