Στοίχημαν Trivia: Πόσα ξέρετε για τα σπορ;

istoixima.gr
10 Νοεμβρίου, 2023
247 Προβολές
στοίχημαν trivia show

Το Στοίχημαν Trivia είναι μια λειτουργία της Στοίχημαν, η οποία έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των παικτών. Αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της πολιτικής της εταιρείας.

Προσφέρει δηλαδή στους παίκτες υπηρεσίες οι οποίες ξεφεύγουν από τα στενά στοιχηματικά πλαίσια. Επίσης, δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να διεκδικήσουν έπαθλα, με δωρεάν συμμετοχή.

Τι Είναι Το Στοίχημαν Trivia;

Το Στοίχημαν Trivia είναι ένα παιχνίδι γνώσεων το οποίο έχει δωρεάν συμμετοχή. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες παιχνιδιών, από γενικές γνώσεις μέχρι πιο εξειδικευμένα, όπως το Στοίχημαν ΝΒΑ.

Ο τρόπος διεξαγωγής του trivia είναι πολύ απλός και κατατοπιστικός. Συνήθως, διεξάγεται σε 10 γύρους, ξεκινάει συγκεκριμένη ώρα και οι νικητές μοιράζονται το αντίστοιχο έπαθλο.

Στο σύνολο, τα quiz διαρκούν 15 λεπτά. Οι ερωτήσεις είναι πολλαπλής επιλογής και για κάθε ερώτηση έχετε 15 δευτερόλεπτα για να την απαντήσετε.

Υπάρχουν Τrivia στα οποία πρέπει να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις ενώ σε άλλα πρέπει να απαντήσετε για παράδειγμα σε 7/10 ερωτήσεις. Το παιχνίδι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο και σας υποδέχεται ο παρουσιαστής που σας εξηγεί τους κανόνες του παιχνιδιού.

Τα έπαθλα μοιράζονται ισόποσα στους νικητές ενώ αν δεν υπάρχει νικητής, το έπαθλο μεταφέρεται στο επόμενο quiz.  Τα έπαθλα πιστώνονται στο Στοίχημαν λογαριασμό σας στις επόμενες 24 ώρες.

το στοίχημαν trivia live

Πώς Μπορώ Να Παίξω Στα Τrivia της Στοίχημαν;

Το παιχνίδι στα Στοίχημαν Τrivia είναι πολύ απλό και εύκολο. Ακόμα και αν δεν έχετε εμπειρία, θα καταλάβετε γρήγορα το concept. Για να διασκεδάσετε στο Στοίχημαν trivia, θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να έχετε ολοκληρώσει την ταυτοποίηση των στοιχείων σας.

Στη συνέχεια θα πρέπει να αναζητήσετε το τρέχων τουρνουά trivia. Δείτε την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής και συνδεθείτε 5 λεπτά πριν την έναρξη. Μπείτε στο trivia, και απαντήστε στις ερωτήσεις.

Δεν χρειάζεται δηλαδή, να δηλώσετε συμμετοχή ή κάτι τέτοιο. Καλό θα ήταν επίσης να γνωρίζετε, ότι ο χρόνος για κάθε ερώτηση ξεκινάει να μετράει μόλις εμφανιστεί η ερώτηση στην οθόνη και όχι μόλις ολοκληρωθεί η εκφώνιση.

Επειδή, έχετε μόνο 15 δευτερόλεπτα για κάθε ερώτηση, πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι στο έπακρο. Οι ερωτήσεις είναι πολλαπλής επιλογής, μόλις ολοκληρωθεί ο χρόνος, κλειδώνουν οι επιλογές σας.

το στοίχημαν trivia στο youtube

Γιατί Να Επιλέξω Τα Trivia Της Στοίχημαν ;

Τα Στοίχημαν trivia είναι πολύ υψηλού επιπέδου και αξίζει να τα δοκιμάσετε έστω μία φορά. Δημιουργούν πολύ αποτελεσματικά την αίσθηση τηλεπαιχνιδιού, με τον παρουσιαστή, τα γραφικά και τα ηχητικά εφέ.

Οι ερωτήσεις είναι προσεγμένες και κρατούν το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του quiz. Εκτός από την πλατφόρμα της στοίχημαν, υπάρχουν quiz και στο youtube της εταιρείας.

Μάλιστα, έχουν κερδίσει βραβεία στα Sports Marketing Awards 2023. Κατέκτησαν την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία “Most Innovative Use of Content Creators & Influencers for a Sports Related Activity”.

Το Στοίχημαν Quiz Show με τον Νικόλα Ράπτη, αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα των παιχνιδιών Trivia της εταιρείας. Οπότε, ποιος δεν θα ήθελε να δοκιμάσει τις αθλητικές του γνώσεις, δωρεάν και να διεκδικήσει έπαθλα;

Είναι μια διαδικασία που διαφέρει από τη συνηθισμένη στοιχηματική δραστηριότητα και αυτό πολλές φορές μπορεί να είναι ανανεωτικό. Επίσης, δεν χρειάζεται να είστε παντογνώστες, μπορείτε απλά να μπείτε για να διασκεδάσετε. Ακόμα και αν χάσετε σε κάποια ερώτηση, μπορείτε να παρακολούθησετε το υπόλοιπο Τrivia. 

Συγγραφέας istoixima.gr