Στοίχημαν Survivor: Ποντάρετε στο αγαπημένο reality

istoixima.gr
10 Νοεμβρίου, 2023
244 Προβολές
Οι παίκτες του Στοίχημαν Survivor 2023

Το Στοίχημαν Survivor αποτελεί μια σχετικά πρόσφατη είσοδο στον στοιχηματικό κατάλογο της Στοίχημαν. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα reality στην ιστορία της Ελλάδας.

Ειδικά, από την επανεμφάνισή του, το 2017 και τη μεγάλη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου, το survivor έχει σημειώσει απίθανα ποσοστά τηλεθέασης. Η Στοίχημαν δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη μπροστά στο μεγάλο ενδιαφέρον των παικτών.

Γι αυτό προσθέτει στις αγορές της, επιλογές για την εκάστοτε έκδοση του τηλεπαιχνιδιού. Από το 2017 και έπειτα έχουν υπάρξει 6 σεζόν survivor με διαφορετικούς παίκτες και concept. Οι σεζόν από το 2017 και έπειτα έχουν προβληθεί από το ΣΚΑΙ, ενώ οι προηγούμενες ( μέχρι το 2003) έχουν προβληθεί από το MEGA.

Τι Είναι Το Survivor;

Το survivor είναι ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο οι παίκτες μεταφέρονται σε ένα εξωτικό νησί, όπου πρέπει να κερδίσουν κάποιες δοκιμασίες αλλά και την εμπιστοσύνη του κοινού, ώστε να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Τα γυρίσματα γίνονται σε εξωτικά μέρη, συγκεκριμένα στον Άγιο Δομήνικο και μεταδίδονται σχεδόν σε καθημερινή βάση. Μόλις φτάσουν οι παίκτες στο νησί, χωρίζονται σε δύο ομάδες και στη συνέχεια προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη διαβίωσή τους .

Πρέπει να βρουν κατάλυμμα, να ψάξουν φαγητό και ό,τι άλλο χρειαστούν. Το παιχνίδι βασίζεται σε δύο άξονες, στα αγωνίσματα και στις ψηφοφορίες. Οι ψηφοφορίες είναι είτε μεταξύ των παικτών είτε με συμμετοχή του κοινού.

Κάθε αγώνισμα έχει και ένα έπαθλο, είτε πρόκειται για είδη επιβίωσης είτε για κάποιο πλεονέκτημα που θα βοηθήσει γενικά τους παίκτες. Τα αγωνίσματα είναι συνήθως στίβοι μάχης, που απαιτούν συνδυασμό σωματικών και νοητικών δεξιοτήτων.

Στην αρχή τα αγωνίσματα είναι ομαδικά ενώ στις τελικές φάσεις του παιχνιδιού, οι παίκτες αγωνίζονται για τον εαυτό τους. Πολλές φορές υπάρχουν αγωνίσματα που αποτελούν παραλλαγές αθλημάτων, όπως το Στοίχημαν NBA.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση προκύπτουν από ψηφοφορία των παικτών. Η τελική αποχώρηση προκύπτει συνήθως από ψηφορορία του κοινού όπου ο παίκτης με τις λιγότερες ψήφους, αποχωρεί.

Οι παίκτες του Στοίχημαν Survivor 2017

Πώς Mπορώ Nα Στοιχηματίσω Στο Στοίχημαν Survivor;

Τα πονταρίσματα στο Στοίχημαν survivor δεν είναι ανοιχτά σε μόνιμη βάση. Δεν αποτελούν, δηλαδή, σταθερό κομμάτι του στοιχηματικού καταλόγου της εταιρείας.

Η Στοίχημαν επιλέγει πότε και ποιες αγορές θα προσφέρει στους παίκτες. Οι αγορές που συνήθως προσφέρει η Στοίχημαν, αφορούν σίγουρα το νικητή του reality, αλλά και πολλά ειδικά, όπως ποιοι θα φτάσουν στον τελικό.

Επίσης, όταν πλέον το τηλεπαιχνίδι μπαίνει στη φάση των live, υπάρχουν περισσότερες επιλογές που αφορούν τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών.

Για να βρείτε τις επιλογές του survivor, θα πρέπει να συνδεθείτε στη Στοίχημαν.  Μπορείτε, είτε να αναζητήσετε τη λέξη “survivor” μέσα από την μπάρα αναζήτησης είτε να μεταβείτε στην ενότητα “διασκέδαση”.

Στιγμιότυπο από το Στοίχημαν Survivor

Βρείτε την ενότητα “διασκέδαση” από τα αθλήματα και στη συνέχεια επιλέξτε το survivor από τις διαθέσιμες επιλογές. Γενικά, στην κατηγορία “διασκέδαση” μπορείτε να βρείτε γεγονότα που δεν σχετίζονται με αθλητισμό.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε στα βραβεία όσκαρ, στα emmys, στον επόμενο James Bond αλλά και στη Στοίχημαν Eurovision. Για να βρείτε τις καλύτερες επιλογές στο Στοίχημαν survivor θα πρέπει να μπορείτε να μαντέψετε ποιος παίκτης είναι πιο δημοφιλής αλλά και ικανός στα αγωνίσματα.

Μην παρασυρθείτε αν κάποιος παίκτης είναι καλός στο ένα από τα δύο κομμάτια, καθώς είναι απαραίτητος ο συνδυασμός για να φτάσει μακριά.

Συγγραφέας istoixima.gr