Στοίχημαν Superleague

istoixima.gr
10 Νοεμβρίου, 2023
262 Προβολές
η αρχική της στοίχημαν superleague

H Στοίχημαν είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακού στοιχηματισμού στην Ελλάδα. Προφανώς, δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει στους παίκτες τη δημοφιλέστερη ελληνική αθλητική οργάνωση. Μιλάμε φυσικά για τη Στοίχημαν Superleague.

Δεν προσφέρει απλά αγορές για τη superleague η εταιρεία, αλλά αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης μέχρι τη σεζόν 2024-25.

Η Iστορία Tης Superleague

Η Superleague αποτελεί την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση στην Ελλάδα. Αποτελεί φυσική συνέχεια της Α’ Εθνικής και δημιουργήθηκε την αγωνιστική περίοδο 2006-07.

Στην πορεία των χρόνων έχει αλλάξει κάποιες φορές ο τρόπος διεξαγωγής της Superleague. Έχουμε περάσει από πρωτάθλημα κανονικής διάρκειας, σε playoffs, που δεν συμμετέχει ο πρωταθλητής, αλλά και playoff για την ανάδειξη του πρωταθλητή. 

Στην παρούσα φάση οι ομάδες της superleague είναι 14, υπάρχει απευθείας υποβιβασμός για 2 ομάδες, χωρίς μπαράζ και η ανάδειξη του πρωταθλητή γίνεται μέσα από τα play off. Οι 6 πρώτες ομάδες θα αγωνιστούν στα play off και οι υπόλοιπες στα play out.

Τα play off θα έχουν δύο γύρους, ενώ τα play out μόνο έναν γύρο. Μέσω της τελικής κατάταξης, καθορίζεται και το ποιες ομάδες θα αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

συγκεκριμένο γεγονός της στοίχημαν superleague

Πώς Προέκυψε Η Στοίχημαν Superleague;

Η Στοίχημαν δεν φοβάται να επενδύσει προκειμένου να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, εκτός από τη superleague, αποτελεί και η επέκταση στην Κύπρο.

Η συνεργασία της Στοίχημαν με τη Superleague ξεκίνησε τη σεζόν 2022-23 και έχει ισχύ μέχρι το 2025. Η στοίχημαν το 2023 συμπλήρωσε 10 χρόνια παρουσίας και τα γιόρτασε με νέες συνεργασίες και επιχειρηματικές κινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τη Στοίχημαν με ένα κλικ στο https://istoixima.gr

Στοίχημαν και Superleague συνεργάζονται με τέτοιο τρόπο ο οποίος ξεπερνά την τυπική χορηγική συνεργασία. Η σχέση περιλαμβάνει τέσσερις κεντρικούς άξονες: 

  • Την μετονομασία του πρωταθλήματος σε “ Stoiximan Superleague”
  • Τον αυξημένο ρόλο της Στοίχημαν, όσον αφορά την προβολή μέσα στους αγωνιστικούς χώρους της διοργάνωσης
  • Την υλοποίηση δράσεων με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας του φιλάθλου σε όλα τα επίπεδα
  • Τις από κοινού κοινωνικές πρωτοβουλίες που έχουν στόχο να ενισχύσουν το αποτύπωμα της διοργάνωσης. 

live αγώνας της στοίχημαν superleague

Οι Επιλογές Στη Superleague Από Τη Στοίχημαν

Οι παίκτες θα συναντήσουν τεράστια γκάμα επιλογών στη Στοίχημαν Superleague. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε γεγονότα, τόσο πριν ξεκινήσουν όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Μπορείτε επίσης, να τοποθετήσετε μακροχρόνια στοιχήματα που αφορούν το νικητή της διοργάνωσης, τον πρώτο σκόρερ της διόργανωσης, αλλά και τελική κατάταξη ομάδων. Στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στις επόμενες 2-3 μέρες, μπορείτε να βρείτε περισσότερες από 400 επιλογές για στοιχηματισμό. Στα παιχνίδια που αφορούν επόμενη αγωνιστική, έχετε 200+ αγορές, στη διάθεσή σας.

Η κατηγοριοποίηση της Στοίχημαν ακόμα μια φορά είναι χρήσιμη και καθιστά την πλοήγηση εύκολη και πρακτική. Σε κάθε παιχνίδι μπορείτε να συνδυάσετε επιλογές με το bet builder.

Αν δεν υπάρχει κάποια αγορά που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία “πες το κι έγινε” για να αιτηθείτε την προσθήκη της. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, επιλέγετε το “Πες το κι έγινε”, διαλέγετε τον αγώνα που αφορά η αγορά και πατάτε “υποβολή”.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, θα λάβετε απάντηση από το αρμόδιο τμήμα της στοίχημαν σχετικά με την υλοποίηση ή μη, του αιτήματός σας. Στα Στοίχημαν social media, μπορείτε να βρείτε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που αφορά τη Superleague.

 

 

Συγγραφέας istoixima.gr