Betfriends και Chatbox στη Στοίχημαν

istoixima.gr
10 Νοεμβρίου, 2023
306 Προβολές
τα εικονίδια στα στοίχημαν BetFriends και ChatBox

Η Στοίχημαν δεν σταματάει να εξελίσσεται και να προσθέτει νέες λειτουργίες. Οι αναβαθμίσεις είναι συνεχόμενες και ακόμα και ένα μήνα κάνετε να συνδεθείτε, θα ανακαλύψετε νέες δυνατότητες στην πλατφόρμα.  Το παιχνίδι γίνεται καλύτερο όταν το μοιράζεσαι και γι αυτό η Στοίχημαν έχει προσθέσει λειτουργίες, όπως το Στοίχημαν betfriends και chatbox,που υποστηρίζουν την επικοινωνία μεταξύ παικτών.

Τι Είναι Το BetFriends;

Όταν μιλάμε για BetFriends, μιλάμε ουσιαστικά για ένα social feature το οποίο έχει προσθέσει η Στοίχημαν για να αυξήσει τη διασκέδασή σας. Ουσιαστικά με το BetFriends μπορείτε να συνδεθείτε με τους φίλους σας και να ενημερώνεστε για τη στοιχηματική τους δραστηριότητα.

Για να αποκτήσεις BetFriends θα πρέπει να τους προσκαλέσεις ή να σε προσκαλέσουν. Είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία. Πρέπει απλά να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, να βρείτε την ενότητα BetFriends και να αντιγράψετε το link που θα βρείτε.

Μπορείτε να στείλετε το σύνδεσμο μέσω οποιουδήποτε καναλιού, όπως Facebook, Instagram ή άλλα Στοίχημαν social media. Μόλις αποδεχτείτε την πρόσκληση, θα μπορείτε να δείτε τα στοιχήματα που τοποθετεί ο φίλος σας και να τα προσθέσετε στο δελτίο σας.

Μπορείτε ακόμα, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κάθε δελτίο που τοποθετούν οι φίλοι σας. Τα ποσά φυσικά παραμένουν κρυφά για όλους.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε σε ποιους φίλους σας θα εμφανίζονται τα στοιχηματά σας. Μπόρείτε να επιλέξετε όλους τους Betfriends σας ή μόνο τους κοντινούς σας. Μέσω των BetFriends μπορείτε να αποκτήσετε έμπνευση.

στοίχημαν BetFriends και ChatBox το εικονίδιο του BetFriends

Τι Είναι Το ChatBox Της Στοίχημαν;

Το ChatBox είναι η συγκεκριμένη λειτουργία συνομιλίας που αφορά αθλητικά γεγονότα. Δεν είναι δηλαδή η κλασική ζωντανή συνομιλία που γίνεται μεταξύ των παικτών και των εκπροσώπων της Στοίχημαν.

Μέσω του ChatBox μπορείτε να επικοινωνήσετε με άλλους παίκτες κατά τη διάρκεια των αγώνων. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει τόσο μεταξύ BetFriends, όσο και γενικά με τα μέλη της Στοίχημαν. Ενισχύει το αίσθημα κοινότητας μεταξύ των παικτών.

Για να ενεργοποιήσετε το ChatBox, θα πρέπει να μεταφερθείτε στη σελίδα του γεγονότος που σας ενδιαφέρει. Έπειτα, επιλέγετε το εικονίδιο του ChatBox και αποδέχεστε τους όρους και προϋποθέσεις της συνομιλίας.

Μόλις τους αποδεχθείτε, μπορείτε να συμμετέχετε στη ζωντανή συνομιλία μεταξύ των παικτών. To ChatBox δεν είναι διαθέσιμο για το σύνολο των αγορών που προσφέρει η Στοίχημαν αλλά για συγκεκριμένα γεγονότα.

στοίχημαν BetFriends και ChatBox το εικονίδιο του ChatBox

Γιατί Να Χρησιμοποιήσω Στοίχημαν BetFriends και Chatbox;

Η γενικότερη φιλοσοφία της Στοίχημαν απεικονίζεται στις λειτουργίες που παρέχει στους παίκτες. Υπηρεσίες όπως το Στοίχημαν υπεύθυνο παιχνίδι, αλλά και οι BetFriends και το ChatBox, αναβαθμίζουν τη συνολική στοιχηματική εμπειρία.

Μέσω των social features αυτών, οι παίκτες αποκτούν το πλεονέκτημα της επικοινωνίας μεταξύ τους σε ζωντανό χρόνο. Εκτός από τη διασκέδαση που προσφέρει ένα chat, πολλές φορές προσφέρει και χρήσιμες στοιχηματικές συμβουλές. 

Επιπλέον, μέσω του BetFriends μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις προτάσεις φίλων σας, τις οποίες μπορεί να εμπιστεύεστε περισσότερο από κάποιον τυχαίο tipster.  Τα συγκεκριμένα εργαλεία ικανοποιούν μια πολύ πρακτική ανάγκη, αυτή της επικοινωνίας.

Προφανώς, ούτε τα δελτία των BetFriends ούτε οι προτάσεις στο ChatBox αποτελούν μονόδρομο προς την επιτυχία, αλλά σας προσφέρουν ακόμα μία έμπνευση. Στο τέλος της ημέρας, τις αποφάσεις τις παίρνετε εσείς. Όσο περισσότερες πληροφορίες έχετε, τόσο καλύτερες θα είναι οι επιλογές σας.

 

Συγγραφέας istoixima.gr