Στοίχημαν: Μια πολυβραβευμένη πλατφόρμα

istoixima.gr
10 Νοεμβρίου, 2023
343 Προβολές
Τα Στοίχημαν Βραβεία από διοργάνωση

Η Στοίχημαν είναι μια πλατφόρμα, η οποία συνεχώς αναβαθμίζεται. Τα Στοίχημαν βραβεία, που έχει αποσπάσει, είναι μεγάλη απόδειξη της ποιότητας και της αξιοπιστίας, της πλατφόρμας. 

Προσθέτει συνεχώς νέες λειτουργίες, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες. Γι αυτό το λόγο η Στοίχημαν είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες διαδικτυακού στοιχηματισμού στην Ελλάδα.

Η Στοίχημαν Στα EGR Awards

H Στοίχημαν υπάγεται στη δικαιοδοσία της εταιρείας Kaizen Gaming, η  οποία ξεχώρισε στα EGR Awards 2023. Τα Στοίχημαν βραβεία ήταν πέντε σε σύνολο δέκα υποψηφιοτήτων.

Με τέτοιες επιτυχίες η Στοίχημαν εδραιώνεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Τα EGR είναι τα σημαντικότερα βραβεία στο χώρο του online gaming. Πιο συγκεκριμένα, τα βραβεία που κατέκτησε η στοίχημαν ήταν: 

  • Sports Betting Operator 
  • In-Play Sports Operator
  • In-House Product
  • Mobile Sports Product
  • Marketing Campaign

Οι 5 αυτές πρωτιές, καμία άλλη εταιρεία δεν σημείωσε παρόμοια απόδοση στα βραβεία, αποτελούν νέα κορυφή στον κλάδο. Είναι αξιοσημείωτη η επιτυχία της Στοίχημαν, η οποία δείχνει ότι συνεχίζει να αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Ο αθλητικός κατάλογος της Στοίχημαν είναι πολύ υψηλού επιπέδου και αυτό πιστοποιείται και από τα 3 βραβεία που σχετίζονται με τον αθλητικό στοιχηματισμό.

Τα Στοίχημαν Βραβεία στην αρχική σελίδα

Τα Στοίχημαν βραβεία της Kaizen Gaming

H Kaizen Gaming, έχοντας ως αιχμή του δόρατος τη Στοίχημαν, δεν σταματάει να συλλέγει βραβεία. Έχει κατακτήσει πολύ υψηλές κορυφές, όχι μόνο για την ελληνική αγορά.

Τα βραβεία Brand of the Year και Affiliate Campaign of the Year αποτελούν σημαντικότατες διακρίσεις. Είναι επίσης μια υπόσχεση της εταιρείες ότι θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να είναι δίπλα στους παίκτες. 

Η επένδυση στην καινοτομία αναγνωρίζεται, καθώς το σύνολο των παροχών της Στοίχημαν, δεν μένει στάσιμο αλλά αναβαθμίζεται συνεχώς. 

Εκτός όμως από τη σχέση με τους παίκτες, η βράβευση στην κατηγορία Affiliate Campaign of the Year, αποδεικνύει ότι η Στοίχημαν μπορεί να προωθεί και τα συνεργαζόμενα brands. Τα Στοίχημαν βραβεία έρχονται με συνέπεια, καθώς τα τελευταία χρόνια στα EGR, έχει λάβει πολλές βραβεύσεις σε διαφορετικές κατηγορίες. 

Επιπλέον, είχε και πολλές υποψηφιότητες για βραβεία.

Φωτογραφία από Στοίχημαν Βραβεία

Η Φιλοσοφία Της Στοίχημαν Που Φέρνει Βραβεία

Η συνολική προσέγγιση της Στοίχημαν απέναντι σε παίκτες και συνεργάτες, είναι αυτή που οδηγεί στα βραβεία. Από τους Στοίχημαν Ολυμπιακούς Αγώνες, που πραγματοποιούνται μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια, μέχρι τους καθημερινούς αγώνες, δίνεται μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες.

Η ποιότητα του προϊόντος είναι κορυφαία, όχι μόνο για τα ελληνικά, αλλά για τα παγκόσμια δεδομένα. Το mobile gaming της Στοίχημαν είναι ένας από τους τομείς στους οποίους διακρίνεται η εταιρεία.

Μια ακόμα καινοτομία της εταιρείας, είναι το Στοίχημαν Fantasy, με πληθώρα τουρνουά σε διαφορετικά αθλήματα. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε τον αθλητικό κατάλογο της Στοίχημαν, καθώς ακόμα και οι πιο αρχάριοι, γνωρίζουν τις παροχές της Στοίχημαν.

Η Στοίχημαν δεν αποτελεί μια πλατφόρμα, η οποία ακολουθεί τις τάσεις, αλλά τις δημιουργεί. Τα βραβεία της Στοίχημαν αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα, αλλά όχι τον αυτοσκοπό της εταιρείας.

Μάθετε περισσότερα για τη φιλοσοφία της εταιρείας στο https://istoixima.gr

 

Συγγραφέας istoixima.gr