Στοίχημαν μακροχρόνια στοιχήματα

istoixima.gr
10 Νοεμβρίου, 2023
308 Προβολές
Η κατηγορία των νικητών στα Στοίχημαν μακροχρόνια στοίχηματα

Τα Στοίχημαν μακροχρόνια στοιχήματα είναι μια επιλογή, που κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των παικτών. Ειδικά οι πιο έμπειροι παίκτες, γνωρίζουν καλά ότι το στοίχημα δεν είναι αγώνας ταχύτητας, αλλά μαραθώνιος.

Δεν υπάρχει καταλληλότερη απεικόνιση αυτής της κατάστασης από τα μακροχρόνια στοιχήματα.

Τι Είναι Τα Στοίχημαν Μακροχρόνια Στοιχήματα;

Τα μακροχρόνια στοιχήματα αφορούν τα στοιχήματα τα οποία αφορούν την κατάληξη μιας ολόκληρης διοργάνωσης και όχι συγκεκριμένα γεγονότα. Οι παίκτες μπορούν να τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα, τόσο πριν την έναρξη μιας διοργάνωσης, όσο και κατά τη διάρκειά της. 

Στην αρχή των διαδικτυακών στοιχηματικών εταιρειών τα μακροχρόνια στοιχήματα ήταν πολύ απλοϊκά και αφορούσαν απλά τους νικητές των πρωταθλημάτων. Πλέον, υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές για περισσότερες διοργανώσεις.

Μάθετε περισσότερα για τη φιλοσοφία της εταιρείας εδώ https://istoixima.gr

Τα Στοίχημαν μακροχρόνια στοιχήματα στη SuperLeague

Επιλογές Σε Στοίχημαν Μακροχρόνια Στοίχηματα

Νικητές Διοργανώσεων

Αποτελεί την πιο κλασική μορφή μακροχρόνιου στοιχήματος. Για να επιλέξετε τον μακροχρόνιο νικητή της επιλογής, αρχικά πρέπει να  μεταβείτε στην αντίστοιχη διοργάνωση.

Ανοίγετε την καρτέλα “μακροχρόνια” και συνήθως η επιλογή του νικητή είναι η πρώτη κατηγορία μακροχρόνιων στοιχημάτων που εμφανίζεται.

Προφανώς, θα βρείτε πολλές επιλογές για τις ελληνικές διοργανώσεις ενώ στη Στοίχημαν cy θα βρείτε μοναδικές επιλογές για τον κυπριακό αθλητισμό. Επιλογές νικητή διοργανώσεων θα βρείτε στα παρακάτω αθλήματα:

  • Ποδόσφαιρο
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϋ
  • Χάντμπολ
  • Πόλο
  • Μπέιζμπολ
  • Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο
  • Formula 1
  • Χόκεϊ επί πάγου

Ειδικά Μακροχρόνια Στοιχήματα Της Στοίχημαν

Τα ειδικά μακροχόνια στοιχήματα είναι η κατηγορία η οποία πραγματικά έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Τα ειδικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες τα ειδικά στοιχήματα, ομαδικά και ατομικά:

Ομαδικά Μακροχρόνια Στοιχήματα Από Τη Στοίχημαν

Μπορείτε να ποντάρετε στην απόδοση ομάδων σε μια διοργάνωση. Οι επιλογές ποικίλλουν ανάλογα το άθλημα και τη διοργάνωση. Παραθέτουμε μερικές επιλογές 

  • στην τελική θέση κατάταξης μιας ομάδας
  • ομάδες που θα προκριθούν από όμιλο
  • πόσο μακριά θα φτάσουν οι ομάδες στη διοργάνωση
  • σε ομάδες που θα υποβιβαστούν
  • αν μια ομάδα θα είναι αήττητη στην έδρα της
  • head to head αποτέλεσμα ομάδας

Ατομικά Στοίχημαν Μακροχρόνια Στοιχήματα

Μπορείτε επίσης να ποντάρετε στην απόδοση συγκεκριμένων αθλητών ή αθλητριών επιλέγοντας μεταξύ άλλων: Πρώτο σκόρερ διοργάνωσης, πόσα γκολ θα πετύχει ένας παίκτης, ποιος θα βγει mvp μιας διοργάνωσης αλλά και όλα τα ατομικά βραβεία του NBA.

Έχετε επίσης την επιλογή να στοιχηματίσετε σε ατομικές επιδόσεις μέσα στην ίδια την ομάδα, όπως για παράδειγμα πρώτος σκόρερ ή ριμπάουντερ ομάδας. Επιπλέον, είναι διαθέσιμα τα κορυφαία ατομικά βραβεία για στοιχηματισμό. 

Τα Στοίχημαν μακροχρόνια στοιχήματα στο ΝΒΑ

Αξίζουν Τα Στοίχημαν Μακροχρόνια Στοιχήματα;

Τα μακροχρόνια στοιχήματα αξίζουν σίγουρα, εάν χρησιμοποιηθούν με σωστό τρόπο. Με τα μακροχρόνια στοιχήματα έχετε τη δυνατότητα να κυνηγήσετε μεγαλύτερες αποδόσεις απ’ ότι συνήθως.

Σε περίπτωση που ξεκινήσει καλά το στοίχημά σας, μπορείτε στη συνέχεια να καλύψετε ή να κάνετε cash out στο δελτίο σας. Ειδικά για διοργανώσεις ή παίκτες που παρακολουθείτε, μπορείτε πιο εύκολα να βρείτε καλές επιλογές πριν ξεκινήσει η διοργάνωση της επιλογής σας. 

Ακόμα ένας λόγος για να επιλέξετε μακροχρόνια στοιχήματα στη Στοίχημαν, είναι ότι συντηρούν το ενδιαφέρον σας για μεγάλο χρονικό διάστημα με ένα μόνο ποντάρισμα.

Επιπλέον, στα μακροχρόνια στοιχήματα είναι πιο δύσκολο για τους παίκτες να παρασυρθούν. Τέλος, απαιτείται υπομονή και πίστωση χρόνου για τα μακροχρόνια στοιχήματα, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. 

 

Συγγραφέας istoixima.gr