Στοίχημαν ιπποδρομίες: Ήρθαν για να μείνουν

istoixima.gr
10 Νοεμβρίου, 2023
295 Προβολές
Στοίχημαν Ιπποδρομίες

Οι Στοίχημαν ιπποδρομίες δίνουν την ευκαιρία στους πάικτες να διασκεδάσουν σε ένα εικονικό περιβάλλον με άρτιο σχεδιασμό. Είναι μία από τις τελευταίες χρονικά λειτουργίες που προστέθηκαν στην πλατφόρμα. Δεν υστερούν σε τίποτα σε σύγκριση με τις πραγματικές ιπποδρομίες που πραγματοποιούνται ανά την υφήλιο.

Τα γραφικά είναι πολύ ρεαλιστικά και σε συνδυασμό με την μετάδοση, μεταφέρουν άριστα την ατμόσφαιρα του ιππόδρομου στην οθόνη σας. Το ενδιαφέρον των παικτών για τη συγκεκριμένη κατηγορία αυξάνεται συνεχώς και για αυτό υπάρχουν συνεχείς αναβαθμίσεις και βελτιώσεις.

Είναι μια ιδιαίτερη καινοτομία της Στοίχημαν όπως και το Στοίχημαν survivor που απεικονίζει τη φιλοσοφία της εταιρείας, όσον αφορά τις μη παραδοσιακές διαδικτυακές επιλογές.

Περιβάλλον Και Γραφικά Στις Ιπποδρομίες Της Στοίχημαν

Το περιβάλλον των ιπποδρομιών στη Στοίχημαν είναι πολύ υψηλής ποιότητας, καθώς αναπαριστά άψογα τις συνθήκες μιας πραγματικής ιπποδρομίας. Οι virtual ιπποδρομίες λαμβάνουν χώρα σε πραγματικές πίστες, με μεγάλη ιστορία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αγώνες στον ιππόδρομο Playford, ο οποίος αποτελεί πιστή απεικόνιση της ιστορικότερης πίστας της Μεγάλης Βρετανίας. Μιλάμε φυσικά για τη Newmarket Racecourse.

Τα χρώματα, το design, τα άλογα, οι αναβάτες όλα είναι σχεδιασμένα με έμφαση στη λεπτομέρεια. Ακόμα και οι αντιδράσεις του κοινού και οι εκφράσεις των τζόκεϊ, θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι παρακολουθείτε μια πραγματική κούρσα στον ιππόδρομο.

Αξιοσημείωτη είναι και η περιγραφή των αγώνων. Οι λάτρεις των ιπποδρομιών γρήγορα θα αναγνωρίσουν τη θρυλική φωνή του Peter O’Sullevan. Ο O’Sullevan ήταν ο κορυφαίος σχολιαστής του BBC από το 1947 έως το 1997 και έχει περιγράψει μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του αθλήματος.

Μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε στην πίστα Princess Parkway. Προφανώς, η λειτουργία είναι διαθέσιμη τόσο μέσω υπολογιστή όσο και μέσω κινητής συσκευής. Οι τεχνικές προδιαγραφές στις Στοίχημαν ιπποδρομίες είναι άρτιες και δημιουργούν μια ολοκληρωμένη παικτική εμπειρία.

Στοίχημαν Ιπποδρομίες Αποδόσεις

Πώς Ποντάρω Στις Στοίχημαν Ιπποδρομίες;

Το ποντάρισμα στις ιπποδρομίες είναι εξαιρετικά απλό. Δεν χρειάζονται γνώσεις για το άθλημα ούτε συνεχής ενασχόληση. Σε κάθε κούρσα υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή νικητή κούρσας.

Η αξιολόγηση των επιλογών γίνεται με βάση τη φόρμα, τους προηγούμενους αγώνες δηλαδή. Δεν υπάρχει πιο απλός τρόπος στοιχηματισμού και σίγουρα είναι ιδιαίτερα φιλική κατηγορία για νέους παίκτες.

Για να ποντάρετε, θα πρέπει απλά να μεταβείτε στην ενότητα virtual games και να επιλέξετε ιπποδρομίες. Επιλέγετε την πίστα που σας ενδιαφέρει και διαλέγετε νικητή.

Το μενού στις Στοίχημαν Ιπποδρομίες

Γιατί Να Επιλέξω Στοίχημαν Ιπποδρομίες

Το βασικότερο πλεονέκτημα στις Στοίχημαν ιπποδρομίες, είναι η απλότητα και ταχύτητά τους. Υπάρχουν κούρσες όλο το 24ωρο, κάθε δύο λεπτά.

Οι επιλογές είναι ιδιαίτερα απλές και ξεκάθαρες. Ειδικά στην Ελλάδα, το πλεονέκτημα της συχνότητας των αγώνων γιγαντώνεται. Λόγω της διαφοράς ώρας, πολλές φορές είναι δύσκολο να βρουν οι παίκτες πολλές κούρσες ανά τον κόσμο, που να ταιριάζουν με τα ελληνικά ωράρια.

Μέσω της Στοίχημαν, αυτό το κενό εκμηδενίζεται καθώς κάθε παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει όποτε ο ίδιος επιθυμεί. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική της εταιρείας, στο https://istoixima.gr

Ποια Εταιρεία Διαχειρίζεται Τις Ελληνικές Ιπποδρομίες;

Η Στοίχημαν ανήκει πλέον στον όμιλο ΟΠΑΠ όπως είναι γνωστό στη στοιχηματική κοινότητα. Ο ΟΠΑΠ διατηρεί όλα τα δικαιώματα των ελληνικών ιπποδρομιών. Προς το παρόν, δεν έχει παραχωρήσει στη Στοίχημαν το δικαίωμα προβολής και φιλοξενίας ελληνικών ιπποδρομιών. Ο ΟΠΑΠ έχει επιλέξει στρατηγικά την pamestoixima για τις πραγματικές ιπποδρομίες, χωρίς όμως να κλείνει την πόρτα στη Στοίχημαν.

Συγγραφέας istoixima.gr