Στοίχημαν Εγγραφή

istoixima.gr
10 Νοεμβρίου, 2023
315 Προβολές
Η αρχική σελίδα της στοίχημαν

Η Στοίχημαν εγγραφή είναι απαραίτητη διαδικασία για όλους τους νέους παίκτες της Στοίχημαν. Πρόκειται για μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία, την οποία μπορείτε να ολοκληρώσετε ακόμα και χωρίς προηγούμενη εμπειρία.

Η Στοίχημαν εγγραφή δεν διαφέρει σε σημαντικά στοιχεία σε σχέση με τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως. Με τη δημιουργία λογαριασμού στη Στοίχημαν, θα γίνετε μέλος του πελατολογίου της εταιρείας και θα μπορείτε να διασκεδάσετε σε όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Τα Βήματα Για Τη Στοίχημαν Εγγραφή

Για να πραγματοποιήσετε εγγραφή στην πλατφόρμα της Στοίχημαν, θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποια απλά βήματα. Αρχικά, θα πρέπει να μεταβείτε στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή της Στοίχημαν και να επιλέξετε την ” εγγραφή”, που βρίσκεται πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα.

Μόλις το πατήσετε, θα ανοίξει μια νέα οθόνη όπου σας παρουσιάζονται οι επιλογές που έχετε για τη δημιουργία λογαριασμού. Μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία σας μέσω Facebook, Google, Yahoo, Linkedin ή να πραγματοποιήσετε εγγραφή μέσω email.

Στη συνέχεια, επιλέγετε την μέθοδο που προτιμάτε και έπειτα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Καταχωρείτε στα αντίστοιχα πεδία, το όνομα, το επώνυμο, το email σας, το φύλο και την ημερομηνία γέννησής σας. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε και την αγαπημένη σας ομάδα.

Πατώντας επόμενο θα μεταβείτε στο βήμα όπου πρέπει να εισάγετε κάποια ακόμα στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά είναι η διεύθυνσή κατοικίας σας, αριθμός και πόλη, αλλά και το κινητό σας τηλέφωνο.

Έπειτα, πρέπει να δημιουργήσετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης που θα αντιστοιχεί στον στοίχημαν λογαριασμό σας.

Το όνομα χρήστη δεν πρέπει ήδη να χρησιμοποιείται οπότε επιλέξτε κάτι μοναδικό. Επίσης, είναι πολύ σημαντικός ο κωδικός πρόσβασης καθώς όσο πιο περίπλοκος, τόσο μεγαλύτερη η ασφάλεια του λογαριασμού σας.

Στιγμιότυπο από την αρχική σελίδα της stoiximan. Στο κέντρο εμφανίζονται αθλητικά γεγονότα και παιχνίδια καζίνο, πάνω δεξιά διακρίνεται το κουμπί της εγγραφής

Σύνδεση Στο Λογαριασμό Μετά Την Εγγραφή Στη Στοίχημαν

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού, θα πρέπει να προχωρήσετε στη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων σας. Η ταυτοποίηση είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την πρώτη σας κατάθεση.

Μπορείτε να ταυτοποιήσετε τα στοιχεία σας με κάποιο επίσημο έγγραφο, όπως ταυτότητα ή διαβατήριο. Για να συνδεθείτε στη Στοίχημαν, θα πρέπει να καταχωρήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργήσατε.

Πρόκειται για τα δύο απαραίτητα στοιχεία σύνδεσης. Βέβαια, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς υπάρχει δυνατότητα να τα επανακτήσετε.

Στο email σας, μπορείτε να βρείτε το όνομα χρήστη που έχετε δηλώσει στη στοίχημαν. Αν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης στη στοίχημαν, επιλέγετε το “κάνε κλικ εδώ” που εμφανίζεται δίπλα από την ένδειξη ¨ξέχασες τον κωδικό σου;”

Μόλις το επιλέξετε, θα λάβετε στο email σας έναν ενεργό σύνδεσμο που θα σας μεταφέρει στη Στοίχημαν. Στη συνέχεια θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Υπάρχουν Προϋποθέσεις Για Τη Στοίχημαν Εγγραφή;

Για να δημιουργήσει κάποιος λογαριασμό στη Στοίχημαν, θα πρέπει να είναι άνω των 21 ετών. Απαγορεύεται αυστηρά από την αρμόδια επιτροπή, οποιαδήποτε διαδικτυακή δραστηριότητα σε άτομα κάτω των 21.

Γι αυτό, η στοίχημαν είναι πολύ αυστηρή στο συγκεκριμένο περιορισμό. Επίσης, δεν επιτρέπεται κανένας παίκτης να διατηρεί πολλαπλούς λογαριασμούς.

Αν η εταιρεία εντοπίσει πολλαπλούς λογαριασμούς στον ίδιο παίκτη, κλείνει όλους τους λογαριασμούς. Τέλος, δεν επιτρέπεται η δημιουργία λογαριασμού σε παίκτες οι οποίοι έχουν παραβιάσει στο παρελθόν τους όρους της εταιρείας.

Συγγραφέας istoixima.gr