Στοίχημαν Είσοδος

istoixima.gr
10 Νοεμβρίου, 2023
736 Προβολές
Η αρχική εικόνα του stoiximan login

Η Στοίχημαν είσοδος είναι ένα βασικό βήμα, που πρέπει να κάνετε για να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες της Στοίχημαν. Πρόκειται για μια διαδικασία, που θα πραγματοποιήσετε δεκάδες φορές.

Ακόμα και αν είναι η πρώτη φορά που κάνετε εγγραφή σε κάποια στοιχηματική, η στοίχημαν είσοδος είναι πολύ απλή και δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα.

Στοίχημαν Είσοδος: Η Διαδικασία

Για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας από επιτραπέζιο υπολογιστή ή laptop, θα πρέπει να αναζητήσετε την ιστοσελίδα της Στοίχημαν. Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε browser.

Αν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή, μπορείτε επίσης να συνδεθείτε μέσω του app. Μέσω της εφαρμογής επίσης έχετε την επιλογή εισόδου με τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος, αν υποστηρίζεται γενικά σα λειτουργία από τη συσκευή σας.

Μόλις μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της στοίχημαν, θα πρέπει να επιλέξετε το κουμπί “είσοδος”, που βρίσκεται πάνω δεξιά. Στη συνέχεια θα ανοίξει ένα μικρότερο παράθυρο, όπου θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει.

Δηλαδή, το όνομα χρήστη ή το email και τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργήσατε. Έχετε, επίσης, την επιλογή να συνδεθείτε μέσω Google, Yahoo ή Linkedin.

Αν δεν θέλετε να εισάγετε συνεχώς τα στοιχεία σας για να συνδεθείτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή της παραμονής σε μόνιμη σύνδεση. Πολλοί browsers σας δίνουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τους κωδικούς σας, οπότε συνδέεστε αυτόματα.

Είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργιά την οποία πρέπει να χρησιμοποιείτε όμως με προσοχή. Ειδικά αν πρόκειται για κοινόχρηστες συσκευές. Για την μεγαλύτερη ασφάλεια του λογαριασμού σας και των δεδομένων σας, καλό θα ήταν να γνωρίζετε τον κωδικό σας και να τον αλλάζετε συχνά.

Μη χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό παντού. Αν μια σελίδα με μικρότερη ασφάλεια από τη στοίχημαν παραβιαστεί, θα βρεθούν εκτεθειμένα και τα στοιχεία σας στη στοίχημαν.

Στοίχημαν είσοδος: Πως να κάνετε login αν ξεχάσατε τον κωδικό σας

Τι Γίνεται Αν Ξεχάσω Τα Στοιχεία Για Είσοδο Στη Στοίχημαν;

Το να ξεχάσει κάποιος παίκτης τα στοιχεία σύνδεσης είναι πολύ συνηθισμένο και γι αυτό η Στοίχημαν έχει λάβει τα μέτρα της. Αν ξεχάσατε το όνομα χρήστη, δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο email σας και να αναζητήσετε τα email της εταιρείας.

Κάθε πάροχος email υποστηρίζει αναζήτηση στοιχείων. Αν λοιπόν εισάγετε “stoiximan”, θα σας εμφανιστούν τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Εάν έχετε ξεχάσει το email που δηλώσατε, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε λέξεις κλειδιά στα email που χρησιμοποιείτε.

Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης, που είναι και το πιο σύνηθες, ακολουθήστε τις οδηγίες της στοίχημαν.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει σωστά τον κωδικό.  Στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί ” ξέχασες τον κωδικό σου; κάνε κλικ εδώ” που βρίσκεται κάτω από την είσοδο.

Το μήνυμα επιβεβαίωσης για προσπάθεια επανάκτησης κωδικού από τη στοίχημαν

Μόλις το επιλέξετε, θα ανοίξει νέα καρτέλα, όπου πρέπει να συμπληρώσετε το email που έχετε καταχωρήσει και την ημερομηνία γέννησής σας. Έπειτα, θα λάβετε ένα email στο οποίο θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Ο σύνδεσμος αυτός θα σας μεταφέρει απευθείας στη φόρμα δημιουργίας νέου λογαριασμού. Εκεί θα χρειαστεί να εισάγετε το νέο σας κωδικό 2 φορές, η δεύτερη για επιβεβαίωση ότι δεν έγινε κάποιο λάθος.

Πρέπει ο κωδικός σας να πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζει η στοίχημαν. Όταν πατήσετε “αποθήκευση”, τα στοιχεία σας θα ενημερωθούν και θα μπορείτε πλέον να συνδεθείτε στο στοίχημαν λογαριασμό σας.

Συγγραφέας istoixima.gr