Πώς παίζεται το σύστημα στη Στοίχημαν;

istoixima.gr
10 Νοεμβρίου, 2023
329 Προβολές
Παράδειγμα από σύστημα στη στοίχημαν

Ολοένα και περισσότεροι παίκτες ψάχνουν δικλείδες ασφαλείας για τα στοιχήματά τους. Το σύστημα στη Στοίχημαν προσφέρει λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Αν παίζετε με σύστημα, δεν θα χάνετε ολόκληρα δελτία για μία μόνο χαμένη επιλογή. Μπορείτε δηλαδή, να λάβετε χρήματα ακόμα και αν έχετε χάσει κάποιες αποδόσεις στο δελτίο σας, στη Στοίχημαν.

Τι Είναι Το Σύστημα Της Στοίχημαν;

Αρχικά, πρέπει να εξηγήσουμε στους αρχάριους παίκτες, τι είναι το σύστημα. Στην “τυπική” εκδοχή του στοιχήματος, είτε διαδικτυακά είτε σε φυσικά καταστήματα, για να κερδίσουμε ένα δελτίο πρέπει όλες οι επιλογές του να είναι κερδισμένες.

Αν έχουμε δηλαδή, ένα δελτίο 4 επιλογών, πρέπει να πιάσουμε και τις 4 για να έχουμε κέρδος. Πρόκειται για έναν τρόπο παιχνιδιού, αρκετά απόλυτο χωρίς ευελιξία.

Αν όμως παίζουμε με σύστημα στη Στοίχημαν, μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα, ακόμα και με χαμένες επιλογές.  Αν έχετε ένα δελτίο με 4 επιλεγές, μπορείτε να ποντάρετε με σύστημα με τον εξής τρόπο: 

  • Μονά: κάθε γεγονός ξεχωριστά, επιστρέφει την απόδοσή του, κάθε γεγονός αποτελεί μια στήλη, δηλαδή 4 στήλες
  • Διάδες: Τα 4 γεγονότα σχηματίζουν 6 πιθανές δυάδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε. Δημιουργούνται 6 στήλες
  • Τριάδες: Υπάρχουν 4 διαθέσιμες τριάδες μεταξύ των 4 αγώνων. Δημιουργούνται 4 στήλες, κερδίζεται για κάθε στήλη την απόδοση της τριάδας.
  • 4αδα: Υπάρχει μια διαθέσιμη 4αδα στην οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε σαν να είναι “κανονικό” δελτίο

παράδειγμα αποδόσεων σε σύστημα στη στοίχημαν

Πώς Παίζω Σύστημα Στη Στοίχημαν;

Η Στοίχημαν, αποτελεί κορυφαία εταιρεία στην εγχώρια αγορά, και ειδικά μετά την εξαγορά από τον ΟΠΑΠ, έχει αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο. Το σύστημα στη Στοίχημαν είναι μια ακόμα απόδειξη της πορείας που έχει πάρει η εταιρεία.

Για να παίξετε ένα σύστημα, αρκεί απλά να προσθέσετε 2 ή περισσότερες επιλογές στο δελτίο σας. Αυτό συμβαίνει μέσα από το αθλητικό στοίχημα της εταιρείας, όπου απλά πρέπει να επιλέξετε τις αποδόσεις που σας ενδιαφέρουν.

Η επιλογή του συστήματος εμφανίζεται στα δεξιά του δελτίου σας και υπάρχουν αυτόματα οι διαθέσιμες επιλογές, αλλά και η επεξήγησή τους.

Προσοχή στο γεγονός ότι το ποσό που θα εισάγετε στην τιμή του συστήματος αφορά τις στήλες και όχι το σύνολο του συστήματος. Αν για παράδειγμα, σε δελτίο με 4 επιλογές επιλέξετε να βάλετε 2€ στις δυάδες, αυτό μεταφράζεται σε δώδεκα ευρώ, καθώς για πρόκειται για 2€ για κάθε πιθανή δυάδα. 

Δίπλα σε κάθε επιλογή, εμφανίζεται η απόδοση της, ενώ κάτω από το κουπόνι εμφανίζονται οι συνολικές στήλες. Πάνω από το τελικό ποσό πονταρίσματος, εμφανίζεται το πιθανό κέρδος που μπορείτε να αποκομίσετε αν πετύχετε όλα σας τα πονταρίσματα σε ένα Στοίχημαν σύστημα.

επιλογές δελτίου με σύστημα στη στοίχημαν

Γιατί Να Επιλέξω Σύστημα Της Στοίχημαν;

Εκτός από τα πλεονεκτήματα που ήδη αναφέραμε, το παιχνίδι με σύστημα είναι ιδανικό για περιπτώσεις πονταρίσματος σε μεγάλες αποδόσεις. 

Αν κυνηγάτε μεγάλες αποδόσεις και μάλιστα συνδυαστικά, το σύστημα στη Στοίχημαν είναι ιδανικό για εσάς. Η επιλογή μεγάλων αποδόσεων πρέπει να είναι συνειδητή επιλογή και όχι κυνήγι φαντασμάτων.

Με την επιλογή του συστήματος, ακόμα και με 2 επιτυχίες στα 4 γεγονότα, θα βγείτε κερδισμένοι. Αν από την άλλη προτιμάτε τις μικρότερες αποδόσεις, μάλλον θα ήταν καλύτερο να προτιμήσετε παρολί.

Το σύστημα είναι ακόμα ένα εργαλείο για να αξιοποιήσετε και όχι να χρησιμοποιήσετε καταχρηστικά, χωρίς να σας συμφέρει. Το σύστημα προσφέρει έναν επιπλέον τρόπο παιχνιδιού, με ιδιαίτερη εφαρμογή στο live,  τον οποίο πρέπει να μελετήσετε αρκετά προτού χρησιμοποιήσετε.

Συγγραφέας istoixima.gr