Πώς διαγράφω λογαριασμό στη Στοίχημαν;

istoixima.gr
10 Νοεμβρίου, 2023
469 Προβολές
οριστική διαγραφή λογαριασμού στοίχημαν

Η διαγραφή λογαριασμού Στοίχημαν είναι ένα καίριο ζήτημα που απασχολεί πολλούς παίκτες. Κάθε άνθρωπος θέλει να ξέρει πως μπορεί να αποδεσμευτεί από μια υπηρεσία.

Η Στοίχημαν έχει δημιουργήσει την πλατφόρμα με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε παίκτης να μπορεί να διαγράψει το λογαριασμό του. Η διαγραφή λογαριασμού γίνεται εύκολα και γρήγορα, ανεξάρτητα από την εμπειρία του παίκτη. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ https://istoixima.gr

Διαγραφή Λογαριασμού Στοίχημαν

Η διαγραφή λογαριασμού Στοίχημαν είναι μια τελική απόφαση, την οποία πρέπει να έχετε σκεφτεί καλά.  Υπάρχουν κάποια στάδια, πριν την οριστική διαγραφή, τα οποία πρέπει να λάβετε υπόψιν σας.

Αν όμως είστε βέβαιοι ότι θέλετε να διαγράψετε το στοίχημαν λογαριασμό σας, μπορείτε να το κάνετε. Για να διαγράψετε το λογαριασμό σας, θα πρέπει αρχικά να πραγματοποιήσετε σύνδεση στη Στοίχημαν.

Στη συνέχεια μεταβείτε στο λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο “προφίλ” και στη συνέχεια την “προστασία παίκτη”.  Στο κάτω μέρος, επιλέξτε τον αυτοαποκλεισμό και στο χρονικό διάστημα επιλέξτε “επ’ αόριστον”.

Είναι επίσης, υποχρεωτικό να δηλώσετε και τους λόγους για τους οποίους διαγράφετε τον λογαριασμό σας. Μόλις επιβεβαίωσετε την επιλογή σας, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί μόνιμα.

Στιγμιότυπο από τη διαγραφή λογαριασμού Στοίχημαν

Κάντε Ένα Διάλειμμα Πριν Τη Διαγραφή Λογαριασμού Στοίχημαν

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε ένα διάλειμμα από τον στοιχηματισμό, μπορείτε να το πραγματοποιήσετε. Ακόμα δεν υπάρχει η δυνατότητα διαλείμματος από συγκεκριμένες κατηγορίες, όπως πχ το Στοίχημαν τένις, αλλά είναι υπό συζήτηση.

Από το προφίλ σας, αν επιλέξτε την προστασία παίκτη, θα δείτε τις διαθέσιμες επιλογές. Αν επιλέξτε το “κάντε ένα διάλειμμα”, θα σας απαγορευτεί η είσοδος στο προφίλ σας για 24 ώρες.

Είναι πολύ χρήσιμη επιλογή, αν δείτε ότι ξεφεύγετε. Αν πιστεύετε, ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο, μπορείτε να επιλέξετε τον αυτοαποκλεισμό και να ορίσετε το χρονικό εύρος που θέλετε.

Οι διαθέσιμες επιλογές είναι 1,2,6 και 9 μήνες. Μόλις το επιλέξετε θα σας απαγορευτεί η είσοδος στο λογαριασμό σας και δεν μπορεί να επανέλθει μέχρι να ολοκληρωθεί το χρονικό διάστημα.

Εργαλεία προστασίας πριν την οριστική διαγραφή λογαριασμού στοίχημαν

Τρόποι Προστασίας Στη Στοίχημαν

Όπως αναφέραμε ήδη, το κλείσιμο του λογαριασμού είναι μια οριστική και αμετάκλητη απόφαση. Υπάρχουν εργαλεία τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να οριοθετήσετε τη στοιχηματική σας δραστηριότητα.

Το υπεύθυνο παιχνίδι αποτελεί προτεραιότητα και υποχρέωση της εταιρείας. Από τη στιγμή που ολοκληρώσετε τη Στοίχημαν εγγραφή σας, θα πρέπει να ορίσετε τα όρια του λογαριασμού σας.

Ο κίνδυνος εθισμού είναι υπαρκτός και όπως ορίζει η αρμόδια επιτροπή ελέγχου, η στοίχημαν είναι υποχρεωμένη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να το αποτρέψει.

Χρηματικά Όρια Στοίχημαν

Είναι απαραίτητα να ορίσετε χρηματικά όρια στη Στοίχημαν, ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο. Τα χρηματικά όρια αφορούν είτε τις καταθέσεις είτε τις απώλειες.

Μπορείτε να επιλέξετε μέγιστο ποσό κατάθεσης ή χρηματικής απώλειας σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

Χρονικά Όρια Στοίχημαν

Μπορείτε να ορίσετε χρονικά όρια για τη δραστηριότητα στα slots, στο live καζίνο αλλά και στα virtuals. Τα όρια είναι σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

Ειδοποίηση Δραστηριότητας Πριν Τη Διαγραφή Λογαριασμού Στοίχημαν

Η ειδοποίηση δραστηριότητας αποτελεί ουσιαστικά ένα reality check, το οποίο σας υπενθυμίζει να κάνετε ένα διάλειμμα. Μόλις ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση δραστηριότητας, θα λαμβάνετε ωριαίες ενημερώσεις που σας αναφέρουν τα κέρδη, αλλά και τις απώλειές σας, στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Συγγραφέας istoixima.gr