Η ταυτοποίηση λογαριασμού στη Στοίχημαν

istoixima.gr
10 Νοεμβρίου, 2023
294 Προβολές
εικόνα ολοκληρωμένης στοίχημαν ταυτοποίησης λογαριασμού

Η Στοίχημαν ταυτοποίηση λογαριασμού είναι μία απαραίτητη διαδικασία, την οποία πρέπει να ολοκληρώσουν όλοι οι παίκτες. Ξεκινάει η διαδικασία ταυτοποίησης αμέσως μετά τη Στοίχημαν εγγραφή.

Πρέπει να ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση λογαριασμού στη Στοίχημαν, ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Πώς Γίνεται Η Στοίχημαν Ταυτοποίηση Λογαριασμού;

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία ταυτοποίησης θα πρέπει να μεταβείτε στο λογαριασμό σας, από την αρχική σελίδα της Στοίχημαν. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε το προφίλ σας και από κει την υποκατηγορία “διαδικασία ταυτοποίησης λογαριασμού”.

Έπειτα, θα πρέπει να υποβάλλετε τα απαραίτητα έγγραφα. Τα έγγραφα που πρέπει να υποβάλλετε είναι τα εξής:

  • 1)Έγγραφα ταυτοπροσωπίας: Έγχρωμα αντίγραφα και των 2 όψεων της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε την μπροστινή όψη της άδειας οδήγησής σας.
  • 2) Έγγραφα ταυτοποίησης κατοικίας: Η ταυτοποίηση κατοικίας μπορεί να γίνει με διάφορα έγγραφα. Τα έγγραφα πρέπει να έχουν εκδοθεί το τελευταίο εξάμηνο. Θα πρέπει να είναι εμφανή το ονοματεπώνυμό σας, η διέυθυνσή σας, η ημερομηνία έκδοσης και ο φορέας του εγγράφου. Μπορείτε να υποβάλετε πρόσφατους λογαριασμούς, ενημερότητα κίνησης λογαριασμού από τράπεζα, βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον δήμο ή την κοινότητα, εκκαθαριστικό σημείωμα εφοράις, βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, άδεια διαμονής σε ισχύ όπου αναγράφεται η διεύθυνση, screenshot  από μισθωτήριο που έχει υποβληθεί στο taxisnet, Ε1, βεβαίωση ΑΜΚΑ, βεβαίωση ΟΑΕΔ, Αποδεικτικό ασφαλιστικής ενημερότητας ΕΦΚΑ αλλά και βεβαίωση κατοικίας ειδικής χρήσης.

Η Στοίχημαν έχει μεριμνήσει ώστε να υποστηρίζει πολλά διαφορετικά αρχεία ταυτοποίησης. Ο στόχος είναι να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ανάγκες των παικτών.

παραδείγματα από άλλο αρχείο που πρέπει να υποβάλλετε για στοίχημαν ταυτοποίηση λογαριασμού

 

Μπορώ Να Ελέγξω Την Εξέλιξη Της Ταυτοποίησης Λογαριασμού Στη Στοίχημαν;

Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της διαδικασίας ταυτοποίησης. Στο προφίλ σας, στην κατηγορία ταυτοποίηση λογαριασμού, μπορείτε να δείτε τα ανεβασμένα έγγραφά σας.

Αναφέρεται το όνομα του εγγράφου, η ημερομηνία υποβολής και η κατάσταση του εγγράφου. Αν το έγγραφο έχει εγγριθεί, θα εμφανίζεται με πράσινο χρώμα ένω αν έχει απορριφθεί, θα εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα.

Σε περίπτωση απόρριψης, εμφανίζεται και η αιτιολογία μη έγκρισης. Αν έχει ολοκληρωθεί με επιτυχώς η διαδικασία ταυτοποίησης, θα εμφανιστεί ένα πράσινο τικ κάτω από τα ανεβασμένα έγγραφα με ένα συνοδευτικό μήνυμα, ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Ενδέχεται βέβαια, να χρειαστεί να επικοινωνήσει εκ νέου μαζί σας η Στοίχημαν για κατάθεση επιπρόσθετων στοιχείων. Έχετε επίσης την επιλογή να επικαιροποίησετε τα στοιχεία σας αν αυτά αλλάξουν, οποιαδήποτε στιγμή.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Στοίχημαν.

άλλα έγγραφα που πρέπει να υποβάλλετε για στοίχημαν ταυτοποίηση λογαριασμού

Γιατί Είναι Απαραίτητη Η Ταυτοποίηση Λογαριασμού Από Τη Στοίχημαν;

Η ταυτοποίηση των στοιχείων διασφαλίζει ότι έχετε δικαίωμα συμμετοχής σε τυχερά παιχνίδια που λαμβάνουν χώρα διαδικτυακά. Δεν είναι δηλαδή προαιρετική όπως άλλες λειτουργίες, τα Στοίχημαν BetFriends και ChatBox πχ, αλλά αποτελεί βασικό βήμα για κάθε παίκτη.

Μέσω της ταυτοποίησης, πιστοποιείται και το όριο ηλικίας σας αλλά και το γεγονός ότι δεν έχετε αποκλειστεί από τις υπηρεσίες της Στοίχημαν.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε υποβάλλει τα κατάλληλα έγγραφα με τις κατάλληλες προϋποθέσεις που απαιτεί η Στοίχημαν. Οι όροι και προϋποθέσεις των εγγράφων δεν έχουν οριστεί αυθαίρετα. Διαβάστε περισσότερα για τη φιλοσοφία της εταιρείας στο https://istoixima.gr/

Συγγραφέας istoixima.gr