Η Στοίχημαν CY ήρθε για να μείνει

istoixima.gr
10 Νοεμβρίου, 2023
313 Προβολές
Το κάτω μέρος της αρχικής σελίδας της στοίχημαν cy

H Στοίχημαν cy είναι η έκδοση της πλατφόρμας ,που ισχύει για τους παίκτες της Κύπρου. Πρόκειται για επέκταση που έχει πραγματοποιήσει η Στοίχημαν, σχετικά πρόσφατα.

Μέσω της Στοίχημαν cy, το κοινό της Κύπρου έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες της εταιρείας.

Λειτουργεί Νόμιμα η Στοίχημαν cy;

Η Στοίχημαν cy λειτουργεί νόμιμα στην Κύπρο καθώς διαθέτει την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή. Διαχειριστής του ιστοτόπου είναι η εταιρεία Stoiximan Ltd. με έδρα στη Μάλτα και υποκατάστημα στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Η ιστοσελίδα εποπτεύεται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων και είναι κάτω από τη διαχείριση της Stoiximan Ltd, βάσει της άδειας, η οποία έχει εκδοθεί τον Ιανουάριο του 2023. Μέσω αυτού του ελέγχου, διασφαλίζεται το γεγονός ότι η στοίχημαν παρέχει ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον συναλλαγών και στοιχηματισμού για τους παίκτες.

Είναι απαραίτητο να παίζετε σε νόμιμες εταιρείες, καθώς μόνο έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσετε θύματα απάτης και θα παίζετε με δίκαιες αποδόσεις.

Για να δημιουργήσετε λογαριασμό στη Στοίχημαν cy θα πρέπει να είστε άνω των 18. Μάθετε περισσότερα για την στοίχημαν με ένα κλικ στο https://istoixima.gr

Η αρχική σελίδα της στοίχημαν cy

Τι Μπορώ Να Παίξω Στη Στοίχημαν Κύπρου;

Στη Στοίχημαν CY έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες αθλητικού στοιχηματισμού, που προσφέρει η Στοίχημαν. Ο αθλητικός κατάλογος είναι ένας από τους πληρέστερους παγκοσμίως και ανανεώνεται συνεχώς.

Μπορείτε προσφανώς, να βρείτε ειδικές αγορές για τις κυπριακές διοργανώσεις, με πληθώρα επιλογών για κάθε διοργάνωση. Η ποιότητα του αθλητικού σκέλου της Στοίχημαν Κύπρου επισφραγίζεται από τις χορηγίες που έχει συνάψει η Στοίχημαν με ομάδες της Κύπρου.

Η Στοίχημαν χορηγεί μεταξύ άλλων, την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών της Κύπρου, τον Πανκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών, τον ΑΠΟΕΛ, τον Απόλλων Λεμεσού και τον μαραθώνιο Λάρνακας.

Εκτός από την Κύπρο, μπορείτε πάντα να στοιχηματίσετε στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις ανά την υφήλιο. Μπορείτε να τοποθετήσετε στοιχήματα τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια των γεγονότων.

Φυσικά, μπορείτε να στοιχηματίσετε μονά, παρολί ή να παίξετε με Στοίχημαν σύστημα. Στη Στοίχημαν Κύπρου θα βρείτε περισσότερα από 25 αθλήματα με εκατοντάδες διοργανώσεις.

Έχετε πρόσβαση σε εργαλεία όπως το Bet Builder και η υπηρεσία Live Streaming. Ο αθλητικός κατάλογος χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, στο στοίχημα και στο live στοίχημα.

To live στοίχημα της στοίχημαν cy

Στοίχημαν Eξυπηρέτηση Πελατών Στην Κύπρο

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Στοίχημαν Κύπρου είναι πολύ υψηλού επιπέδου, καθώς προσφέρει πολλές επιλογές στους παίκτες. Αρχικά, διαθέτει ένα ιδιαίτερα κατατοπιστικό τμήμα συχνών ερωτήσεων.

Η κατηγοριοποίηση είναι πολύ πρακτική και οι περισσότεροι παίκτες θα βρουν απάντηση χωρίς να χρειαστεί καν να επικοινωνήσουν με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας. Άξια αναφοράς είναι σίγουρα η χρήση οδηγών βίντεο, αλλά και η μπάρα αναζήτησης, όπου οι παίκτες μπορούν να ψάξουν με λέξεις κλειδιά.

Αν βέβαια δεν βρείτε απάντηση στην απορία σας, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπο της Στοίχημαν Κύπρου.

Η επικοινωνία μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω live chat: Αποτελεί τον δημοφιλέστερο τρόπο επικοινωνίας. Το chat είναι διαθέσιμο σε 24ωρη βάση
  • Μέσω email: Παραδοσιακός τρόπος επικοινωνίας που ενδείκνυται για πιο περίπλοκα θέματα. Αν θέλετε, να επισυνάψετε αρχεία, αποτελεί ιδανικό τρόπο
  • Μέσω viber: Η Στοίχημαν δείχνει ότι δεν παραμένει αμέτοχη στις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των παικτών. Πρόκειται για πολύ άμεσο τρόπο επικοινωνίας, μέσα από μια εφαρμογή με την οποία υπάρχει ήδη εξοικείωση από το κοινό.
Συγγραφέας istoixima.gr